Kennisbank - Gebruikers en rechten

Algemeen

Via het menu Beheer → Gebruikers en Rechten kom je in dit venster. Hier kun je gebruikers toevoegen, rechten toewijzen en (als een gekoppeld CRM dit toestaat) de verschillende dossiergroepen bekijken.

Gebruiker toevoegen

Klik op de groene “+” om een OpenDIS-gebruiker toe te voegen. Vul vervolgens de benodigde gegevens in. Daarna kun je deze gebruiker koppelen aan een externe gebruiker (bijvoorbeeld OnView) door op “Koppelen” te klikken.

Geef als gebruikersnaam een geldig e-mail adres op.

Tabbladen

Bovenin dit venster zie je een aantal tabbladen, hiermee krijg je een specifiek overzicht.

OpenDIS gebruikers

In dit overzicht koppel je de externe gebruikers (OnView) aan de OpenDIS-gebruikers. Daarnaast kun je hier de rollen van een gebruiker toewijzen en gebruikers koppelen aan groepen en/of dossiergroepen.

• Admin
    Toegang tot menu: Documenten, Upload en beheer.
  • Document behandelaar
    De functie “Mijn dossier” geeft enkel eigen dossiers weer.
  • Document uploader
    Toegang tot menu: Upload.
  • Document verwijderaar
    Toegang tot het verwijderen van documenten.
  • Sjabloon beheerder
    Toegang tot sjabloon beheer.
Externe gebruikers

Het overzicht van gebruikers waarmee je een koppeling actief hebt, deze komen bijvoorbeeld uit een ander pakket, zoals OnView.

Gebruikers groepen

Een overzicht van de groepen waartoe de gebruikers behoren.

Dossier groepen

Een overzicht van de dossiergroepen. Als deze informatie afkomstig is uit een koppeling, is deze functie alleen-lezen. Wijzigingen moeten in dat geval worden doorgevoerd in het gekoppelde systeem.