Kennisbank - Import vanuit OnView

Algemeen

Het is mogelijk om documenten uit OnView rechtstreeks naar OpenDIS te importeren. We koppelen dan het document aan het dossier inclusief de rubriek zoals je die zelf bepaald hebt.

Hoe gaat een import?

Wij kunnen een import uitvoeren als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

1. De OnView koppeling moet actief zijn.
  2. Je OpenDIS abonnement moet actief zijn.
    Imports zijn niet toegestaan voor proefaccounts.
  3. De rubrieken van OnView moeten zijn gekoppeld aan die van OpenDIS.
    Hiervoor is een eenvoudige match functionaliteit gemaakt.
  4. Voor het importeren wordt een bedrag van € 95,- per 25GB in rekening gebracht. Dit tarief geldt tot 100GB en voor hoeveelheden daarboven wordt de prijs in overleg afgesproken.

Rubrieken matchen

Om de rubrieken van OnView en OpenDIS met elkaar te koppelen, kun je naar het juiste scherm gaan via het menu “Beheer -> OnView -> Importeren”.

Op het Import scherm is er een tabel waarin de rubrieken van OnView aan de linkerkant worden weergegeven en er zijn knoppen “MAAK MAPPING” aan de rechterkant. Hiermee kun je handmatig de koppeling tussen de rubrieken van OnView en OpenDIS maken.

Let op:
In de meeste gevallen is het niet nodig om veel extra rubrieken of subrubrieken aan te maken. Je kunt documenten ook automatisch labelen en sorteren op basis van deze labels. Hierop kan ook binnen OnView gezocht worden.

Het OnView import scherm

Klik op “MAAK MAPPING” en selecteer de OpenDIS rubriek

De import

Zodra alle categorieën zijn gekoppeld, kunnen de beheerders van OpenDIS de gegevens van OnView naar OpenDIS overzetten via ons beheersysteem. We houden dit proces nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen gegevens verloren gaan.

Een OpenDIS archief in OnView ziet er zo uit.