Kennisbank - Scan en systeemvereisten

Algemeen

Als je werkplek ouder is dan 4 jaar, kan dit invloed hebben op de snelheid en betrouwbaarheid ervan. Als je twijfelt, kun je je ICT-partner vragen om te helpen beoordelen of je werkplek nog voldoet. Ons zusterbedrijf Linfosys kan je ook hierbij van dienst zijn.

Sales@linfosys.nl
   013-5340965

Systeem vereisten

• OS: Windows 10 of 11
  • Browser: laatste versies van Chrome, FireFox en Edge.
    Er wordt niet geoptimaliseerd voor Safari.
  • Processor: Intel i3 of hoger, AMD Ryzen 5 of hoger.
  • Geheugen: 8GB of hoger.
  • Harddisk: SSD of sneller.
    Windows adviseert 20% vrije diskruimte.

Scan vereisten

• Bij gebruik van PDF Kleur resolutie: 200dpi
  • Bij gebruik van PDF (zwart/wit met compressie) resolutie: 300dpi
  • Altijd dubbelzijdig scannen.
  • Functies zoals “Blanco pagina overslaan” niet gebruiken.
    OpenDIS zal deze blanco pagina’s zelf verwijderen.
Over All-in-one printer/scanners.
Deze werken met OpenDIS, let wel op het recht leggen van papier en dubbele pagina scans. Deze scanners hebben geen dubbele pagina detectie.

Werkplek check

Als je problemen ondervindt met OpenDIS op je werkplek, kunnen we je helpen met een werkplekcheck. Hiermee kunnen we sneller achterhalen waar het probleem wellicht ligt.